Funktionärer Karlstads Maratonstafett

Publicerad 15/04/2013 av
Arrangemangsdagen för Karlstads Maratonstafett närmar sig och vi är i behov av frivilliga funktionärer.

Som för alla typer av arrangemang behövs det frivilliga som kan tänka sig att ställa upp som funktionärer. Ev. överskott av arrangemanget tillfaller föreningen därför vi hoppas att alla finner det meningsfullt att bidra med arbetskraft. 

Vi söker funktionärer till en rad olika poster och beräknad arbetsinsats är mellan 16-22. 

Det kommer att hållas en informationsträff för alla funktionärer som max kommer att pågå under 2 timmar, datum är ännu inte spikat.

För att anmäla ditt frivilliga funktionärsdeltagande fyll i formuläret Till formulär

Fyll i formuläret oavsett om du har möjlighet att delta eller inte som funktionär

Vi behöver också hjälp med att sprida informationen om stafetten så att många lag anmäler sig, har du möjlighet lägg gärna ut en statusuppdatering på sin Facebook sida med länk till stafettens hemsida, eller dela ut inbjudninga på din arbetsplats. Kontakta Michelle för att få inbjudningar.

Teknikträning vid Tyrstugan

16/04/2013

Teknikträningen den här veckan är vid Tyrstugan på onsdag. Start från kl 18. Träningen går i huvudsak norr om Djupdalsleden. Fokus ligger på brunbild. Välkomna.

Preliminära lag till Tiomila uttagna

13/04/2013

EK har nu tagit ut preliminära lag till Tiomila 2013. Slutgiltiga lag sätts efter tävlingarna i Tibro 28 april. Förutsättningarna för att få ta en plats i lagen är att du deltar på tävlingar innan Tiomila.