Junior & Senior

OK Tyr har en omfattande verksamhet för juniorer och seniorer, som också integreras med andra grupper i klubben. Vi tävlar och tränar flitigt.

Tävlingsresor 2023

Under 2023 kommer vi att tävla från Lund i söder till Umeå i norr. SM-tävlingarna och Tiomila är säsongens huvudmål. I länken nedan hittar du detaljerad information vilka resor vi planerar, samt hur du anmäler dig.

Tävlingsresor och stafetter Junior och Senior 2023

Våra träningar

Navet i vår verksamhet är Tyrstugan som ligger strax norr om ishallen och travbanan på Färjestad.
Det finns många organiserade träningar att välja på i OK Tyr

Vinter

Under vinterhalvåret tränar vi tillsammans fem gånger i veckan:

Vår, sommar och höst

Under sommarhalvåret har vi Träna med Tyr från klubbstugan på tisdagar. På torsdagar är det motionsorientering på olika platser kring Karlstad med start mellan 17-18.30. Under helgerna tävlar vi i Värmland eller någon annanstans i Sverige.

Under sommaren har vi teknikträningar på onsdagar tillsammans med grannklubbar och ledlöpning på torsdagar. Under våren kan man delta i Park Tour Värmland, en sprintcup som arrangeras på onsdagskvällar.
Vill du hänga på våra träningar är du hjärtligt välkommen.

Mer info om dessa hittar du på hemsidan eller i OK Tyrs Facebookgrupp. Vi använder också Messenger för att kommunicera om träningar och tävlingar.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss skicka ett mejl till Pär Nyman par.nyman65@gmail.com eller Olov Öström olov.ostrom@gmail.com

Vi som är ledare för gruppen Junior & Senior är
Pär Nyman (ordf), Anna Gustafsson Hane, Johanna Kindlund, Malin Jonsson, Örjan Beckius, Johan Söderlund och Olov Öström.