Trögt för Tyr i Tiomila

Publicerad 05/05/2013 av
Det ville sig inte riktigt den här gången heller för Tyrs seniorer i Tiomila.et blev en 61:a plats för första damlaget och en 102:a för herr-diton. På nattsträckorna var det många som hade svårt att hitta rätt.

1981 sprang Sixten Westlund hem startsträckan för Tyr vid Tiomila.
Tävlingen gick då, som nu, norr om Kungsägen.

Och som vanligt, Sixten var med och sprang bra igen, 32 år efter den stora triumfen. Det evigt unge veteranen sprang sjättesträckan i förstalaget. Sixten och Alexander Moberg hade de individuellt snabbaste sträcktiderna av herrtyrarna. De kom på 67:a respektive 60:e plats påsträckorna.

Första damlaget slutade på en 61:a plats. Startsträckans Johanna Kindlund fortsätter att överraska med rapp löpning.
På speciellt nattsträckorna blev det svårigheter för många. Ett av topplagen, Kristiansands OK, var över timmen efter när fyra sträckor hade sprungit. Sedan sprang laget rasande bra. Men vad hjälpte det, det blev ändå bara en 22:a plats för ett av de tunga favoritnamnen.
Tyrs resultat vid Tiomila i Kungsängen

Information från senaste styrelsemötet

09/05/2013

Styrelsen i Ok Tyr träffas en gång per månad. Efter dessa möten distribueras mötesprotokoll till kommittéordförandena i klubben. Här på hemsidan kommer det att publiceras ett kortare sammandrag. Har ni några frågor, funderingar eller kommentarer är ni alltid välkomna att kontakta oss i styrelsen.

Senaste nytt om Tyrlagen i Tiomila

03/05/2013

Lördag 4 maj smäller det - Tiomila i Kungsängen. Det har skett flera lagändringar i Tyrlagen. Förstalaget bland herrar är dock intakt. Senaste uppdateringen hittar du här, om lagen och resandet.