Miniatyrer 2014 - ledare sökes

Publicerad 21/02/2014 av
Nu börjar våren närma sig och vi har börjat planeringen för våra yngsta (5-9 år) orienterare igen. Dessvärre har vi väldigt ont om ledare. Hittills har vi ledare så vi kan få ihop en grupp för barn födda 2008 samt en grupp för fortsättare födda 2005 eller tidigare.

Vi vill därför efterlysa intresserade medlemmar och/eller föräldrar som vill vara med som ledare, tillsammans med minst en till vuxen per grupp. För de yngre grupperna behöver du inte vara duktig orienterare.

Vi har en bank med färdiga övningar för olika åldrar, och vi planerar att ha minst ett planeringsmöte där nya ledare kan få hjälp med förslag på lämpliga övningar mm.
OK Tyrs miniatyrer brukar dra igång kring månadsskiftet april/maj. Vi kör 6 träningar på våren och 6 st på hösten, tisdagar 17:30. 
Hör av dig via mail till johanna.gelang@gmail.com om du är intresserad av att vara hjälp- eller huvudledare i vår, så pusslar vi ihop grupper efter ledartillgång (inga ledare = inga barnträningar).

Sommarjobb för ungdomar i OK Tyr

23/02/2014

Vill du sommarjobba med orientering? Karlstads kommun erbjuder via OK Tyr feriejobb för ungdomar. Senast 8 mars behöver du anmäla intresse.

Årsmöte 16 mars

20/02/2014

Alla medlemmar är välkomna till årsmöte i Tyrstugan söndagen den 16 mars kl. 15.00