Om skidlägret i Mattila

Publicerad 08/01/2014 av
Nästa torsdag (16/1) inleder vi Tyrs traditionella skidläger i Mattila. 26 deltagare är anmälda och reserver står på kö. Den här gången är inte skidförutsättningarna lika goda som tidigare år. Till vårt läger erbjuds 20 km skidåkning på basvägar. I terrängen räcker inte snön till för spårdragning.

Deltagarna i lägret fick på onsdagskvällen mejl om förutsättningarna. Kolla av mejlet och svara på de aktuella frågorna per omgående.

Den som inte tycker att förutsättningarna för lägret är de rätta har möjlighet att backa ur utan kostnad. Men då krävs raskt svar.
Du kan läsa mer om spår- och väderstatus på Mattilas hemsida www.mattilla.se
Även om det inte är några stora mängder av snö i Mattilla så ser vädret ut att kunna bli fint när vi kommer dit, runt tio minusgrader och solsken.

Frågor om skidlägret? Kontakta Olov Öström 

Ungdomsträningen startar igen

12/01/2014

Nu på tisdag den 14 januari startar vi upp ungdomsträningen för grupperna Platina, Guld och Silver. Som vanligt är det samling vid Tyrstugan kl 17:30. Ta med pannlampa om du har. Annars finns det några att låna. Här kan du även se program fram till mars för Platina och Guld.

Ingen Girona resa för OK Tyr 2014

02/01/2014

Tyvärr blir det ingen Girona resa med träningar detta år. Det finns ingen direktlinje dit från KSDARPRT och det blir för dyrt att chartra ett plan. Andra alternativ att komma dit har också blivit för kostsamma eller för tidskrävande för ett helgläger. Vi är givetvis ledsna för det men hoppas att vi åter har en direktlinje dit under 2015. Vi får helt enkelt hitta på annat roligt i vår :-) //Magnus