Om skidlägret i Mattila

Publicerad 08/01/2014 av
Nästa torsdag (16/1) inleder vi Tyrs traditionella skidläger i Mattila. 26 deltagare är anmälda och reserver står på kö. Den här gången är inte skidförutsättningarna lika goda som tidigare år. Till vårt läger erbjuds 20 km skidåkning på basvägar. I terrängen räcker inte snön till för spårdragning.

Deltagarna i lägret fick på onsdagskvällen mejl om förutsättningarna. Kolla av mejlet och svara på de aktuella frågorna per omgående.

Den som inte tycker att förutsättningarna för lägret är de rätta har möjlighet att backa ur utan kostnad. Men då krävs raskt svar.
Du kan läsa mer om spår- och väderstatus på Mattilas hemsida www.mattilla.se
Även om det inte är några stora mängder av snö i Mattilla så ser vädret ut att kunna bli fint när vi kommer dit, runt tio minusgrader och solsken.

Frågor om skidlägret? Kontakta Olov Öström 

Tour Tyr vid Gräsdalen på söndag

08/01/2014

Tour Tyr 12/1 2014 är på Zakrisdalskartan och samlingsplats vid parkering mitt för infarten till Gräsdalen (Gräsdalsgatan), första efter infart till Biltema. Start 10.30. Banor med längder från 4500 m till 18500 m och med flera slingor. Långdistans-ol och finorientering i en salig blandning. Två vätskekontroller finns. Ta med A3-kartfodral.

Ingen Girona resa för OK Tyr 2014

02/01/2014

Tyvärr blir det ingen Girona resa med träningar detta år. Det finns ingen direktlinje dit från KSDARPRT och det blir för dyrt att chartra ett plan. Andra alternativ att komma dit har också blivit för kostsamma eller för tidskrävande för ett helgläger. Vi är givetvis ledsna för det men hoppas att vi åter har en direktlinje dit under 2015. Vi får helt enkelt hitta på annat roligt i vår :-) //Magnus