Större information om 25-manna

Publicerad 08/10/2014 av
Här kommer den utlovade stora informationen om 25-manna. Här finns filer med hur ni meddelat att ni vill resa, samt lagen som de ser ut onsdag kväll. Titta igenom och hör av er om det inte stämmer!

Ta med egen SI pinne och säkerhetsnålar till nummerlappen!

Ta med mat för dagen!

 

Resan

De som åker med stora bussen samlas 05:15 vid sundstaparkeringen, så vi kan komma iväg kl 05:30. Bussen går hem efter tävlingen när alla är duschade och klara.

Henrik Gustavsson kör en minibuss på fredag kväll och Johan Wikström kör en minubuss på lördag morgon. De båda bussarna går hem efter tävlingen på söndag. För de som åker fredag kväll är logi bokat på hårt underlag i närheten av arenan.

Längre ner finns en excel-fil med resandet. Titta på den och kontrollera att det stämmer med ditt resealternativ.

Om det inte stämmer så hör du av dig till Pär. Se nedan för mejladress och telefonnummer.

Om du är reserv och inte blir inkallad innan avresan åker du med om du vill. Är du inte på plats när stora bussen går så åker vi utan dig.

 

Tävlingen

Starten är kl 9 och segrarna beräknas gå i mål strax efter kl 14.

När väl tövingen är igång kommer du gå undan, så det gäller att vara på tå och ha lite koll på när det är dags att gå in i växlingsfållan. Det kommer finnas lagledare som hjälper till att hålla ordning på oss.

 

Lagen

Det har blivit några återbud och vi har gjort en del justeringar. Förstalaget är uttaget som det vi tror är vårt "bästa lag". De andra två lagen är uttagna så att vi fört och främst försökt säkra de längre sträckorna. Vid återbud har vi försökt undvika att flytta löpare mellan lagen utan istället flyttat inom laget och fyllt på med reserver. Det har gjort att lag 2 och 3 ser ganska jämna ut på pappret. Eftersom det är stafett och "allt kan hända" hoppas vi på en jämn kamp lagen emellan!

Längre ner finns en länk till excelfil med lagen som de ser ut onsdag kväll.

 

Mer information

Titta på 25-mannas hemsida för mer information om tävlingen.

Ni som åker eget - titta på trafikinformationen och se till att ni är ute i god tid. Det verkar vara långt att gå från parkeringen!

Hemsidan finner ni under adressen http://www.25-manna.nu.

Under rubriken "Allmän information" finns bl a var vi har våra vindskyddaplatser. Kolla det!

Under rubriken "25-manna stafetten" finns PM och annant matnyttigt.

 

Karta

Eftersom vi lever i en modern värld med digital teknik får ni även en länk till en karta från 2012. Gärdet i mitten av kartan är arenan. Som ni kommer se är det ett strövområde med mycket stigar, men även en hel del kluriga höjdpartier. Länk till karta. Titta inte för mycket på vägvalen som löparen gjort...

 

Excelfil med resandet - kolla den så ditt resande stämmer!

Excelfil med lagen!

 

Frågor eller återbud

Pär - fam.nyman@telia.com 070-647 01 05

Tone - tone@hollowell.se 070-557 22 59

Sixten - sixten.westlund@karlstad.se 070-638 39 81

 

Just ja....titta gärna in på hemsidan fredag kväll. Det kan bli fler lagändringar.

 

Senaste nytt om 25-manna

10/10/2014

Fredag kväll och senaste läget om lagen i 25-manna. Det är inga ändringar sedan onsdagens laguppställningar. Lagen hittar ni under nyheten om 25-manna från onsdag kväll. Sena ändringar via sms till Pär 070-6470105. Sov gott så kör vi hårt i morgon!

Liten information om 25-manna

07/10/2014

På onsdag kväll eller torsdag morgon kommer en utförlig information om resandet till helgens 25-manna. Här följer en liten uppdatering, samt reserver som plockats in på grund av återbud vi fått.