Dags att skriva önskelista

Publicerad 15/12/2015 av
Nu kan du fylla i din önskelista, inom vilka områden du skulle vilja hjälpa till under O-ringen i Värmland sommaren 2017.

För att få en uppfattning om hur många funktionärer man kan räkna med under v 28-v 31 2017 och även finna de som vill vara med i nån grupp som planerar inför arrangemanget, har det tagits fram en enkät. Där kan du fylla i din intresseanmälan vad du vill hjälpa till med. Du kan fylla i flera intresseområden och kan också skriva fritext om du har nån särskild kompetens du har som kan vara till nytta.

Länk till Intresseanmälan O-ringen 2017

Taserudsgymnasiet i närheten av O-ringenstaden kommer vara tillgängligt som funktionärsboende och camping.

Det är viktigt att många fyller i enkäten så jag får en uppfattning hur många Tyrare som jag kan räkna med under sommarveckorna 2017.

Jag vill också att ni som vill vara med i nån arbetsgrupp flaggar för inom vilket område.

Ingela Svensson
Funktionärsansvarig i Tyr
insv58@gmail.com

Här är alla Tyrträningar under helgerna

22/12/2015

Dags att ladda in julmaten - och God Jul! Men det kommer också en tid efter julen. OK Tyr erbjuder rika möjligheter att träna bort energiöverskottet som den goda julmaten generar. Här är alla träningar under jul- och nyårshelgerna.

Anmäl dig till Tyrs skidläger i Mattila

12/12/2015

Vinter och skidläger i Mattila hör ihop med OK Tyr. Den 21 till 24 januari arrangeras vinterns skidrännarläger hos Kurt Eide i naturfagra och skidfina Mattila fyra mil nordväst om Torsby.