Senaste nytt om 25-mannalagen

Publicerad 08/10/2015 av
Nu laddar vi för 25-manna. Tyvärr har det blivit en hel del återbud. Alla tillgängliga reserver får springa. Det finns förstås risk för fler återbud i sista stund - så är det någon som i sista stund kommit på att hen vill med till 25-manna, hör av er.

25-manna avgörs lördag 10 oktober utanför Vallentuna.
Löparna på de två första sträckorna i de tre lagen samt ytterligare några åker i förtrupp med ledare på fredag kväll och bor på vandrarhem. Övriga Tyrtransporter går tidigt på lördag morgon. Samling vid Sundstaparkeringen kl 5.15. Stora bussen går 5.30 sharp,minibussen några minuter tidigare.
Förändringar i laguppställningar har markerats med halvfet kursiv text. 

I filen med laguppställningar syns det också vilka som åker med minibussarna. Fördelning i minibussarna på hemvägen är än så länge preliminär.
I en annan fil, rese-PM, syns det hur vi reser.
25-manna startar klockan 9. För alla som åker stor buss blir det lång väg att gå från bussavsläpp till TC, drygt 2,5 km. Ett tips är därför att ta med ryggsäck för att göra transporten till TC smidigare.
Vi har vindskyddsplatser, 396-398. De ligger i raden närmast mot växlingsplanket.
Förfrågningar och helst inte återbud: olov.ostrom@gmail.com

Nu ska vi ha sköj i 25-mannaskogen!

Tyrs lag i 25-manna

Läs PM för 25-manna

Rese-PM för Tyr

Roller/poster som nu ska tillsättas inför O-ringen 2017

18/10/2015

Nu ska flera roller tillsättas, kolla om du är intresserad av någon av dem, eller tipsa gärna nån du tror skulle vara lämplig.

Lagen till 25-manna uttagna

01/10/2015

Nu är lagen till 25-manna uttagna. Vi springer med tre lag. På tisdag har vi 25-mannaträning vid Tyrstugna och samling efteråt för genomgång.