Träning i Fagerås för de äldre ungdomarna

Publicerad 27/01/2015 av
Söndag 1 februari är det dags igen för ungdomsträning med övriga Värmlandsklubbar. Den här gången är det i Fagerås och Kils OK bjuder på pre-O och inomhus OL!

Sporthallen i Fagerås är bokad för inomhus-OL men innan dess tänkte vi låta ungdomarna (och även andra förstås) prova på Pre-O.

Vi kör igång preliminärt kl 14.00 med att Börje Falkman i Kils OK håller en kort grundkurs i Pre-O. Därefter genomförs en Pre-O-övning på sprintkartan i Fagerås.

Vi fortsätter med en gemensam fika medan ett orienteringslandskap byggs upp i sporthallen. Kl 15.30 öppnas portarna för träningsbanorna.

Det kommer att finnas ett antal olika banor, löptid vanligtvis 2-4 minuter per bana, som deltagarna får springa i valfri ordning. Medtag SI-pinne.

Kl 17 stängs hallen för deltagarna och ett nytt landskap byggs upp för att bli tävlingsområde för Kils OKs första etapp av vinterns inomhus-cup. Tävlingen beräknas starta kl 18.00 och genomförs med försöksheat och finalpass.

Ni är alla givetvis välkomna att delta i alla delar av arrangemanget. 

 

Kylklampen på Våxnäs på onsdag

01/02/2015

Kommande Kylklampsdeltävling blir en mix av stad och skog. Tävlingen avgörs på Våxnäs. Start som vanligt kl 19. Anmälan senast tisdag klockan 20.

Ungdomsgalan 31 januari!

24/01/2015

Det börjar dra ihop sig till årets Ungdomsgala. Lördag 31 januari är det dags att dra på sig högtidsdräkten. Vi håller till vid Tyrstugan och värmer upp med femkamp kl 14.