Pågående rekryteringar

Publicerad 17/10/2016 av
Över 150 personer från olika klubbar har redan sagt ja till olika ansvariga roller inför O-ringen i Värmland 2017. Nu pågår rekrytering av några ytterligare roller inom Marknad, Sälj, Service och Boende. Kanske nån roll för dig eller nån du känner?

Rekrytering huvudansvarig Marknad

Övergripande ansvar för marknadsaktiviteter.  Ett flertal gruppledare är tillsatta som kommer att jobba tillsammans med ansvarig för Marknad. Rollen ingår i vår ledningsgrupp för O-Ringen. Vid frågor om rollen kontakta Christina Gabrielsson, christina.gabrielsson@oringen.se, 070-6381343

Rekrytering gruppledare område Sälj

(ansvarig sälj Elisabeth Gustavsson, elisabeth.gustavsson@oringen.se, 070-3162611)

Kioskansvarig/Remförsäljning

Till området försäljning söker vi 1-2 funktionärer som ska vara ansvariga för var sin kiosk. Normalt är det fyra kiosker på arenan, fyra på O-Ringenstaden och kiosk finns också på MTBO och PREO, samt försäljning av remmar. Försäljning är ett område som kräver många funktionärer därför är planering och bemanning en viktig del av att vara kioskansvarig. Som person behöver man vara flexibel, tänka på arbetsbelastning, se helheten och kunna samarbeta med andra kioskansvariga.

Rekrytering gruppledare område Service

(ansvarig service Emilia Carlman, emilia.carlman@oringen.se, 070-3531376)

Godsmottagning

Du har ansvar för en god struktur och ett bra flöde på vårt lager. Det finns redan idag delar av den stora materialsatsen på plats i Arvika, resten kommer efter Sälen 2016. Lagret kommer att hantera leveranser av olika slag, handmaskiner, material, förbrukningsartiklar m.m. Vi ska tillsammans finna en bra struktur och hantering av dessa flöden och under O-ringen 2017 kommer vårt lager vara en central plats där vi kommer att ha givna öppettider. Du bör ha ordningssinne, vana att arbeta och strukturera i t.ex. Excel.

Rekrytering gruppledare område Boende

 (ansvarig boende Hans Wilhelmssson, hans.willhelmsson@oringen.se, 070-2715372)

Ansvarig för boende på hårt underlag

Som ansvarig för alternativa boenden i skolor på hårt underlag. Du kommer att jobba nära huvudansvarig för boende.

Ansvarig för värdar vid O-Ringenstaden

Vi söker ansvarig för värdar på O-ringenstaden. Det kommer att finnas värdar vid incheckningen på campingen.  Som ansvarig kommer du jobba nära huvudansvarig för boende.

Tyrvägen avstängd 26/10

19/10/2016

Äntligen kommer Tyrvägen att förbättras. Arbetet är igång och vägen kommer vara avstängd onsdagen den 26/10 då man kommer byta ut vägtrummor.

Maskeradorientering på Daladubbeln

17/10/2016

24 ungdomar från OK Tyr sprang i helgen Daladubbeln i Färnviken söder om Falun. Stafett på lördag och ultra-lång patrull på söndag med utklädningstema.