40 ungdomar firade ut O-året 2016

Publicerad 05/02/2017 av
Hela 40 ungdomar och ett 10-tal ledare deltog på den sedvanliga U-galan i Tyr-stugan lördagen den 4/2 2017. Tävlingar, bastuhäng, pizza, tårta, avfirande och prisutdelningar stod på programmet som vanligt.

Mitt i vintern varje år passar vi på att ha fest med lekar, mat och prisutdelning kring det senaste året. I år var det rekordstor uppslutning och en mycket lyckad eftermiddag i ett mer än fullsatt Tyr-stugan.

Priser som delades ut var:
Årets Tyra: Cornelia Kindlund
Årets Tyrann: Oskar Nyman
Årets Rookie: Izabella Ljungberg
Årets Flit: Danilo Moberg
Årets Kämpe: Linnea Björklund
Årets Kämpe: Viktor Alfredsson
Årets Lag: Anton Jonsson/Hugo Ekström
Årest Glädjespridare: Lova Perman
Årets Raket: Arvid Eriksson 
Årets Framsteg: Mattias Hane

Efter 13 år som aktiv ungdomsledare i OK Tyr tackades Pär Nyman av under kvällen. Han mottog stort jubel och en T-shirt med "Pärzan" tryckt på bröstet. Pär kommer nu att jobba vidare med klubbens och Värmlands juniorer och det samarbetet ser vi fram emot.

För att se bilder från året som gått och själva U-galan så går man till Ungdomssidan's bildsida och loggar in med sitt idrottonline-konto via hänglåset längst upp till höger.

Länk till bilder från U-galan här

Årsmöte 2017

11/02/2017

Alla medlemmar är välkomna till årsmöte i Tyrstugan söndagen den 12 mars kl. 17.00.

O-Tränarutbildningar Barn- och ungdom i Karlstad

31/01/2017

Helgen 17-19 mars 2017 arrangeras en Barntränarutbildning (BTU) och en Ungdomstränarutbildning (UTU) på Kasernhöjden i Karlstad. Det börjar bli hög tid för anmälan.