AfterRun på O'Learys efter Sundstabadet

Publicerad 30/10/2018 av
Efter utmaningen "Lången" rekommenderar vi alla deltagare och funktionärer att koppla av med ett besök på Sundstabadet innan vi sammanstrålar i O'Learys Lounge där vi avslutar dagen med en bit mat och gött eftersnack.

Ett besök på Sundsta badhus har för många blivit en tradition efter utmaningen "Lången". Sundsta badhus är dessutom en generös samarbetspartner till Lången och Korten. Kanske vinner du din entré vid lördagens tävlingar.

Sundsta badhus erbjuder förutom varma bassänger även ett äventyrsbad och en mycket trevlig spa-avdelning. Något för de flesta....och det blir som vanligt många "Lången och Korten" deltagare som besöker badhuset även i år. Häng-på du mä!!

Från kl 18.00 är sedan en lounge med 40-50 platser bokad för "Lången och Korten" på O'Learys vid Stora Torget i Karlstad. O'Learys erbjuder alla "Lången och Korten" besökare följande erbjudande. Ps. glöm inte ta med dagens karta i bakfickan!!

Resultat Lången

03/11/2018

Här hittar du resultat från Lången. Tävlingsresultat samt Magasinet Powerclimb segrarna för dagen.

Nu startar vinterträningen

28/10/2018

Nu går vi in i vintermode för Tyrträningarna. På torsdag startar träningen i Våxnäshallen och nästa måndag, den 5/11, drar Tyrgympan i gång.