Alla Tyr'are välkomna på OL-majning

Publicerad 29/04/2018 av
Ett lekfullt träningspass på I2-skogen för ALLA Tyr'are. Samling vid vindskyddet mellan Domarringen och järnvägsövergången vid Dyevägen. Gammal som ung kan delta i vår OL-övning/lek. Om vädret tillåter grillar vi och har picknick också.

OL-majning blev succe förra året med många som deltog från hela klubben. Vi gör ett nytt försök även i år.

OBS se tiden! kl 11.00. Ersätter vanliga kvällsträningen för Tyr-ungdomarna denna dag.

Samling vid vindskyddet i hygget söder om Dyevägen inne på I2-området. Bilar parkeras i Råtorp kring fotbollsplanen och lämpliga platser i området. Karta till samlingsplatsen här.

Om vädret tillåter så kommer vi tända eld vid vindskyddet och den som vill tar med sig något att grilla eller annat som picknick. Blir det för tråkigt väder så kör vi en ren träning och skippar "majningen".

Alla Tyr'are är välkomna att delta i vår OL-lek som kommer bestå av 2 stora lag som tävlar mot varandra men där man springer och orienterar individuellt i skogen. Unga, gamla, snabba, kluriga, föräldrar och syskon kan delta. Alla...! Välkomna allihop.

Ny chans att beställa Tyr-kläder fram till 24 maj

01/05/2018

Nu är webshopen öppen för beställning av Tyrkläder. Den är öppen fram till den 24/5 med förväntad leverans i vecka 27. Nyhet för våren är att vi nu även har linnen.

Tyr Ungdom på Stigtomtakaveln 2018

28/04/2018

14 Tyr ungdomar drog till Stigtomtakaveln och gjorde mycket bra insatser rakt igenom.