Ändringar i DM-stafettlagen

Publicerad 15/09/2018 av
På söndag är det DM-stafett i Hagfors. Tyr har anmält imponerande 34 lag i tävlingen. Det har kommit några återbud som betytt ändringar i bland annat H21, H40 och H50. Gå in på Eventor och kolla den nya laguppställningarna.

På söndag med första startgrupp klockan 10 blir det stafettrace i Hagfors. Det har skett några ändringar i lagen till följd av återbud. Vi har därför uppdaterat lagen på Eventor under torsdagskvällen.
Några mer ändringar kan inte göras i Eventor utan förändringar i lagen får göras manuellt på tävlingen TC innan klockan 9.00
Direktlänk till lagen.
Läs PM och banläggarens ord om tävlingen här
Eventuella återbud och info för seniorer kontakta Jens Öström, för HD40+ Olov Öström, för ungdomar Anna Hane, Malin Jonsson eller Jenny Nilsson, men vi hoppas förstås att alla håller sig friska och krya inför tävlingarna.

Tävla tillsammans VGC

17/09/2018

Vilket lyckat event "Tävla tillsammans" blev! Vi var ett litet gäng som åkte iväg varav några nya ungdomar som var med och tävlade i VGC (Västgötacupen). Alla gjorde grymt bra prestationer!

Påminnelse om 25manna

14/09/2018

Det är återigen dags för 25manna. Information och intresseanmälan hittar du via länken nedan. Tre lag är föranmälda men dessa behöver fyllas med löpare!! Det går buss över dagen och det behövs löpare av alla typer i lagen.