Höstavslutning Barn & Ungdom Cykel

Publicerad 02/10/2018 av
Igår hade vi höst-avslutning för våra Barn & Ungdomsgrupper på cykel. Vi cyklade ut till stora vindskyddet i I2-skogen där vi grillade korv, cyklade marschall-banor och hade prisutdelning från Värmlandsserien.

Det var hela skogen full av barn igår (som varje måndag) och hela gänget styrde mot det stora vindskyddet i I2-skogen. Där grillade vi korv (tack till ICA Välsviken för korv, festis och Twix) och hade prisutdelning för Värmlandsserien. Vi hade många barn och ungdomar som deltagit och flera pokaler och medaljer att dela ut. Även Föreningscupen och Ungdomscupen vanns av OK Tyr tack vare alla barn som är med på Värmlandsserien. Nästa år är vi ännu fler!

Marschall-banor blir effektfullt och lite spännande i mörkret, vi hade gjort en bana som alla kunde åka längs med stigen på berghällarna nära vindskyddet. Detta får vi göra fler gånger! Trevlig avslutning om än ett organiserat kaos som vanligt:) med cirka hundra barn på cykel, en hel del föräldrar och syskon ute i skogen blir det lätt lite rörigt!

Blå grupp:

Prisutdelning & korvgrillning:

Det mörknar snabbt nu på kvällarna och när det var dags att cykla tillbaka var det kolmörkt, som tur var hade de flesta lampor och de som inte hade det fick "tjuvåka" på någons ljus. Det såg riktigt effektfullt ut med pärlbandet av lampor längs med Sannatjärn. Många vill fortsätta cykla och det blir pannlampscykling iallafall oktober ut för de äldre grupperna!

Ullmaxförsäljning - förlängd beställningstid!

04/10/2018

Ny försäljningsperiod av kläder från Ullmax! Passa på att ladda upp med varma och sköna plagg inför höstens och vinterns aktiviteter! Kanske hittar du några av årets julklappar?

Tack till PreO-funktionärer

01/10/2018