Kort från styrelsen - maj

Publicerad 06/05/2018 av
Sol, Värmlandstrippel, Friska Karlstad och GDPR

Hej

Så kom då solen och sommarvärmen lagom till värmlandstrippeln 4-6 maj.  Både i skogen och på arenaområdet var spåren efter den kalla och blöta våren tydliga.   Det var mycket vatten i bäckar och mossarna och på delar av målgärdet.  Sammanfattningsvis ett väbesökt och solitt genomfört arrangemang som visar på ett mycket gott samarbete med några av våra närmaste grannklubbar.

 Under söndagen 6 maj genomförde vi dessutom samtidigt första kartsläppet i årets upplaga av Friska Karlstad och Friska Hammarö.

Vad händer då utanför skogen?

 Från 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven på hur föreningen får hantera personuppgifter förändras något. Vi har påbörjat arbetet med detta och mer information kommer inom kort.

 På höstmötet tog vi beslut om att ansöka om medlemskap i Sveriges friidrottsförbund.  Huvudsyftet med ett medlemskap är att du som medlem i OK Tyr även kan tävla för klubben i sanktionerade löpartävlingar.  Tyvärr har behandlingen av vår ansökan fördröjts något. Eventuellt måste vi även justera våra stadgar för att medlemskap ska var möjligt. Därför kan du ännu inte springa sanktionerade löpartävlingar för OK Tyr.

 Före sommaren hoppas vi också  att få igång den grupp vi bildade i höstas för att arbeta fram föreningens strategi närmaste fem åren.

 Ha en fortsatt bra vår både på cykeln och i orienteringsskorna

Funktionärer Park Tour Värmland

13/05/2018

Den 23 Maj arrangerar OK Tyr Deltävling 3 i årets upplaga av Park Tour Värmland på vår fina sprintkarta på Kronoparken. Arenan är utanför Karlstad Universitets huvudingång.

Ny chans att beställa Tyr-kläder fram till 24 maj

01/05/2018

Nu är webshopen öppen för beställning av Tyrkläder. Den är öppen fram till den 24/5 med förväntad leverans i vecka 27. Nyhet för våren är att vi nu även har linnen.