Nu går det bra att beställa kläder i Trimtex webshop!

Publicerad 16/08/2018 av
Här finns den nya vinterjackan samt en del andra produkter för orientering, cykel och skidor.

Vinterjackan finns även att prova på tisdag 21/8 i Tyrstugan från 18.00 - 19.30 eller hemma hos Anna Weckner Westlund.

OBS! Webshopen stänger den 23/8 med förväntad leverans i vecka 40.

Så här gör du för att beställa:

Gå in på sida: http://trimtex.se/sv/ok-tyr/ (Trimtex rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem)

För att komma in i webshopen:     

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.    

Alt. 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i oktyr2018 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Hälsningar klädansvariga Tone Hollowell och Anna Weckner Westlund

OK Tyr i Pridetåget 2018

21/08/2018

GÅ MED I PRIDETÅGET 1 SEPTEMBER 2018 Värmland Pride 2018 närmar sig. Att gå i Pridetåget är en manifestation för att vår idrott och förening är inkluderande och tolerant. Ta på dig klubbjackan, ta med klubbkompisarna, familj och vänner.

Miljöminister Karolina Skog på besök i Karlstad

15/08/2018

Tisdag den 14/8 var miljöminister Karolina Skog på besök i Karlstad. OK Tyr Cykel hade förmånen att träffa henne i I2-skogen och guida henne en tur på MTB.