Nu startar vinterträningen

Publicerad 28/10/2018 av
Nu går vi in i vintermode för Tyrträningarna. På torsdag startar träningen i Våxnäshallen och nästa måndag, den 5/11, drar Tyrgympan i gång.

Träningen i Våxnäshallen har samma starttid som tidigare år, det vill säg vi drar i gång med uppvärmning klockan 18.30. Träningen pågår till och med mars månads utgång. Ansvariga är Pär Nymna, Colin McIntyre och Sixten Westlund.
Måndagsgympan är i Herrhagsskolan. Tider för träningen är 19 till 20.30. Vinterns gympaledare är Ola Perman, Johanna Kindlund, Lova Perman och Marcus Beckius. Också denna träningen pågår till och med mars månad. 

AfterRun på O'Learys efter Sundstabadet

30/10/2018

Efter utmaningen "Lången" rekommenderar vi alla deltagare och funktionärer att koppla av med ett besök på Sundstabadet innan vi sammanstrålar i O'Learys Lounge där vi avslutar dagen med en bit mat och gött eftersnack.

O-trail även på Korten!!

23/10/2018

Banläggare Sören har bestämt att det självklart ska finnas en O-trail bana även på Korten. Sagt och gjort! Nu har vi skapat en O-trail klass även på söndag. Även en Inskolningsklass med (glada/sura gubbar) har Sören fixat på Korten.