Ledare till OK Tyr's orienteringsungdomar sökes!

Publicerad 03/01/2019 av
OK Tyr har ca 200 barn och ungdomar (5-16 år) som deltar i någon av klubbens orienteringsverksamheter. Vi är i stort behov av fler ledare!
En stor grupp engagerade föräldrar driver verksamheten i olika roller, som ledare eller supportande medhjälpare. Verksamheten samplaneras mellan grupperna och alla ledare stöttar varandra grupperna emellan.
Inför säsongen 2019 behöver vi bli fler ledare för att kunna bedriva samma verksamhet som de senaste åren, och vi söker nu dig som vill vara med som ledare för våra fantastiska barn och ungdomar i OK Tyr. Ingen av våra grupper saknar idag helt ledare, men för att kunna bedriva en verksamhet som inte överbelastar ett fåtal personer behöver vi bli fler ledare till några av våra grupper. I grupperna med barn födda 2008 och 2009 är behovet som störst, men både äldre och yngre grupper behöver förstärkning. Man behöver absolut inte vara en duktig orienteringstränare för att vara med som ledare. Teknikövningarna på träningarna skapas av en särskild träningsgrupp där man ingår om man är intresserad. Alla ungdomsgrupper tar del av träningsgruppens övningar som erbjuds för alla svårigheter på träningarna.
Är du intresserad av att hjälpa till? Det är mycket givande, trevligt och roligt att vara med som ledare.
Kontakta oss genom ett mail till ungdom.orientering@oktyr.se eller ring till Mattias Persson på telefonnummer 070-620 34 91.

Provdag Trimtex-kläder 15/1 -Webshopen nu öppnad!

08/01/2019

Trimtex på plats i Tyr-stugan endast kvällen 15/1. Provning av kläder inför vinterns beställning. Web-shopen har nu öppnat och kommer vara öppen till 31/1. Läs om hur man loggar in och beställer.

Medlemsavgiften 2019

01/01/2019

Nytt år och därmed är det dags att betala medlemsavgiften för 2019 Vi inför i år en betalningsmetod men medlemsavgiften är oförändrad.