Ställningen i Swedish League

Publicerad 15/04/2019 av
Bachman och Bergman leder Swedish League

Anna Bachman, Lidingö och Gustav Bergman, Ravinen leder Swedish League efter tre deltävlingar.

Men Tove Alexandersson då? Hon vann ju båda deltävlingarna i Värmland. Det stämmer men hon deltog inte i den första som var natt-SM.

Tove ligger trea med sina 600 poäng. Lilian Forsgren, Tisaren är tvåa på 654 poäng och natt-SM-segraren Anna Bachman, som sprang bra även i Värmland, har 744 poäng.

Gustav Bergman har kopplat ett rejält grepp bland herrarna och de 32 000 kronor som går in på seniorsegrarnas konton. Gustav har skrapat ihop hela 840 poäng och har en rejäl ledning före Johan Runesson, Tampereen Pyrintö (666 poäng) och Albin Ridefelt, Linné (612 poäng).

I juniorklasserna leder Isa Envall, Hakarpspojkarna (D20), Ravinens löfte Axel Granqvist (H20), Hilda Holmqvist Johansson, Hakarpspojkarna (D18) och Viktor Svensk, Stora Tuna (H18).

 

Swedish League avgörs med tre deltävlingar i Stockholm helgen 3-5 maj. Den sista med jaktstart.

 

Den aktuella ställningen i Swedish League hittar du här: https://eventor.orientering.se/Standings/View/Series/778

 

Text Per Nyström

MTB-säsongen är i full gång!

16/04/2019

Nu är vi igång med alla våra träningar och det är fullt ös på Barn & Ungdomsträningarna. I år kör vi en grupp varje måndag vid Tyrstugan och nya banan.

Lyssna på Tove och Gustav

14/04/2019

Se och hör intervjuer med helgens dubbelvinnare Tove Alexandersson och Gustav Bergman på Svenska Orienteringsförbundets hemsida