Åtta Tyrlag till 10-Mila!

Publicerad 05/02/2020 av
Helgen 2-3 maj avgörs årets 10-Mila i Kungsängen nordväst om Stockholm. Intresset bland Tyrare är större än på flera år och vi har anmält hela åtta lag - tre ungdomslag, tre damlag och två herrlag!

När första anmälningsstoppet gick ut 3 februari var det 24 herrar och 21 damer som fyllt i intresseanmälan och är intresserade att springa. Utifrån det har vi anmält tre damlag och två herrlag. Ungdomarna har anmält 3 lag så här långt.

Det känns väldigt roligt att intresset är stort och att det är en bra blandning i åldrar bland de som vill springa. Här finns allt från ungdomar till "gubbar och tanter". Mest glädjande dock är att den största andelen är juniorer och seniorer, varav några som kanske inte syns i Karlstad så ofta, men som är fostrade i Tyr och som nu vill springa ihop med sina gamla kompisar igen!

Om du också vill springs, men inte anmält intresse så går det fortfarande bra att göra det. Du gör det genom att klicka in dig på den här länken!

Vi kommer behöva folk till vårt serviceteam kring löparna under tävlingsdygnen. Om du vill uppleva en 10-Mila natt tillsammans i det teamet kan du fylla i det i samma formulär.

Det är bra drag på träningarna och vi kommer försöka hålla grytan kokande fram till att det är dags, så håll utkikt här och träna på!!

Årsmöte 2020

07/02/2020

Årsmötet äger rum söndag 8 mars kl 18:00 i Tyrstugan. Årsmöteshandlingar kommer successivt att publiceras här på hemsidan.

Datum att hålla koll på säsongen 2020

27/01/2020

Nu har vi haft årets första möte i Cykel-kommittén och flera datum för säsongens större evenemang är planerade. Håll koll på dessa datum: