Coronaviruset påverkar OK Tyr

Publicerad 13/03/2020 av
Uppdaterad 15/3 Coronaviruset påverkar våra tävlingsprogram, träningar och andra sammankomster. VOF/SISU beslutat ställa in Utbildningshelgen i Sunne. Tyrgympa och Innebandyn ställs in tills vidare.

Onsdagen den 11 mars tog regeringen beslut om att förbjuda större evenemang (allmänna sammankomster och offentliga tillställningar) med över 500 personer. Förbudet gäller hela landet från och med den 12 mars och tills vidare.

Riksidrottsförbundet har utfärdat riktlinjer gällande mötesplatser till RF-SISU distrikten

"Med anledning av Folkhälsomyndighetens indikation för samhällsspridning kopplat till region Stockholm och Västra Götaland har Riksidrottsförbundet gått ut med riktlinjer om att vi ska vara restriktiva kring deltagande vid och arrangerande av mötesplatser: Möten vi själva arrangerar med externa deltagare: Möten med fler än 25 deltagare avbokas."

Baserat på dessa riktlinjer har därför VOF/SISU beslutat att ställa in Utbildningsdagen i Sunne. Man inriktar sig på att istället genomföra den under hösten.

SOFT och Cykelförbundet har bland annat beslutat om restriktioner för tävlingar. Ni hittar mer information från SOFT här och från Cykelförbundet här.

OK Tyr kommer att i första hand följa de råd och rekommendationer som utfärdas av RF och Specialidrottsförbunden, dvs SOFT och SCF.

I dagsläget har Styrelsen tillsammans med Träningskommittén beslutat att tills vidare ställa in inomhusaktiviteterna "Tyrgympan" på måndagskvällarna och "Innebandy", lördagar.  Övriga träningar bedömer vi kan genomföras, men vi kommer inte att servera mat i Tyrstugan efter tisdagsträningarna 17/3, 24/3 31/3. Håll utkik här på hemsidan, Facebookgrupper etc för att få senaste information.

Som alltid gäller förstås att vi bara tränar när vi är helt friska!

Medlemsbrev mars 2020

26/03/2020

Information från klubben mars 2020

Årsmötet 2020

09/03/2020

Välkomna till ett nytt verksamhetsår!