Tour Tyr vid Klasmossen

Publicerad 27/11/2020 av
Säsongens andra Tour Tyr-träning utgår från Klasmossens ip på Kronoparken. På söndag mellan 10 och 12 finns kartor på plats. Du kan också skriva ut banorna från hemsidan.

Det bjuds på tre slingor. Den första slingan är 4 km och är mer orienteringstekniskt krävande. Där är kontrollerna markerade med liten skärm.
De två andra slingorna innehåller mer vägvalsorientering. Kontrollpunkten markerad med orange snitsel. Slinga två är 5,5 km och slinga tre 3,5 km.
Tour Tyr-träningen sitter ute som veckans bana, så du kan när som helst springa banorna fram till nästa söndag. Förstaslingans kontrollmarkeringar har också reflexer, varför det går utmärkt att springa den även i nattmörker. Som tidigare håller vi avstånd och undviker bangenomgång efteråt utanför hushållet.
Överblivna kartor kommer att läggas i plastlådan utanför Tyrstugan.
Banläggare är Lars-Erik Olsson.
Välkomna till träning!
Kartor för egenutskrift:
Slinga 1
Slinga 2 & 3

Tyrstugan2025 på remiss!!

27/11/2020

På höstmötet 18/11 presenterade projekt "Tyrstugan 2025" ett förslaget på en utveckling av Tyr-stugan och området i stugans direkta anslutning. Nu vill projektgruppen ha hjälp från OK Tyr's medlemmar för att skapa ett slutgiltigt förslag.

Skinkloppet 2020 - Inställt

23/11/2020

Som så mycket annat i år så kommer även Skinkloppet att ställas in. Arrangörerna tar nya tag inför nästa år.