Din insats är viktig

Publicerad 25/10/2021 av
Vår verksamhet vilar på en stabil grund av ideellt arbete och viljan att skapa något tillsammans. För att det ska fungera så måste nytt engagemang födas, nya krafter måste hugga in och ta vid. Då kommer vi fortsätta utvecklas och blomma som förening.

Nu börjar 2021 års säsong gå mot sitt slut både för orientering och cykel. Vi har som vanligt haft en stor och omfattande verksamhet, trots pandemi och restriktioner.

Vi har tränat, tävlat, arrangerat, byggt, svettats och varit superbra ambassadörer för vår sport. När vi om ett par månader stänger boken för året, kan vi som vanligt vara stolta över allt vi åstadkommit tillsammans.

OK Tyr har ingen anställd personal. Ingen ersättning delas ut för en enda av alla tiotusentals timmar som läggs ner varje år. Vi engagerar oss för att vi vill det, för att vi bryr oss om varandra, för att vi brinner för vår sport och möjligheten att utöva den. 

All verksamhet i klubben planeras, budgeteras och drivs genom kommittéer. Vi har totalt 15 kommittéer som består av ca 80 personer 2021. Utan dessa hjältar har vi ingen verksamhet.

Den 9 november kl 19.30 i Tyrstugan har vi vårt årliga höstmöte och det är då som nya kommittémedlemmar väljs in för att påbörja sina viktiga uppdrag.

Känner DU att du har möjlighet att bidra, räck upp handen och var med. All hjälp är välkommen och uppskattad. Det finns något för alla, stort som smått.

Tveka inte att kontakta valberedningen, en kommitté eller styrelsen om du är intresserad av att engagera dig i någon form. Din insats är viktig och skapar glädje och gemenskap för så många.

Valberedning
Anna Gustavsson Hane anna.gustafsson.hane@gmail.com 070-4802374
Karin Mood fam.fogelberg2@gmail.com 070-3939663

Ordförande
Martin Ljungberg ordforande@oktyr.se 0703-295979

Många deltagare på årets Lången och Korten!

04/11/2021

Nu har anmälan till Lången och Korten 2021 stängt och vi kan konstatera ett större intresse för tävlingen än på många år. PM är nu också publicerat för båda tävlingsdagarna.

Företagssalongen

24/10/2021

Företagssalongen med Tyr 28/10 på Stadshotellet