Tyrpremiär för dagledig på Sörmon

Publicerad 19/01/2021 av
På tisdagen var det premiär för OK Tyrs träning för daglediga på Norra Sörmon. Ikväll återanvänds träningen under Träna med Tyr och för den som vill går det att springa banorna när som helst fram till söndag som veckans bana.

Konceptet träning för daglediga har används av Kristinehamns OK under flera år. Nu har OK Tyr också börjat med denna träningsform. Premiär var det på tisdagsförmiddagen på norra Sörmon. Runt 25 deltagare frestade strapatserna i nysnön. Många deltagare kom från Kristinehamns OK. IOF:s kansli i Karlstad deltog med tre deltidspermitterade. 
Om fyra veckor arrangeras det en ny träning för daglediga i Karlstad, då på I2-området. Kristinehamns OK har en dagledigträning redan på torsdag i Ölme.
De finns tre banor att testa på norra Sörmon. Kontrollerna är utmärkta med små reflexskrämar vilket gör att träningen också med fördel kan springas i mörker.
Banor för egenutskrift finns under arrangemanget på Eventor. Där kan du också via länk se hur deltagarna tagit sig fram i skogen genom programmet Livelox. Det missades en hel del.
De som deltar i kvällens Träna med Tyr får chans att missa mindre...

Träning för daglediga i Eventor

Viktigt tävlingsfolk sökes

21/01/2021

Tävlingskommittén söker tävlingsledare och banläggare till kommande arrangemang 2021-2022. Både tävlingsledare och banläggare är fundamentala roller för att vi ska kunna arrangera tävlingar.

Miniatyrerna 2021

17/01/2021

Om några månader hoppas vi köra igång med Miniatyrerna igen. Vi vänder oss till barn födda mellan 2013 och 2016 som vill ha roligt i skogen, lära sig orientera och lära känna nya kompisar.