Nu startar GTS på tisdagar!

Publicerad 06/03/2023 av Martin Ljungberg
Träningsgruppen GTS är till för dig som kan lite orientering och vill ta nästa steg. Namnet GTS står för "Grön Till Svart", vilket är ytterligheterna i orienteringens svårighetsnivåer. Oavsett din nuvarande nivå kan du ta ett steg till.

Träningsgruppen GTS (Grön Till Svart) är ett initiativ för att skapa möjlighet att utvecklas inom orientering även som vuxen. Det är ett bra nästa steg för de som gått en nybörjarkurs eller testat på orientering och vill fortsätta lära sig mer.

I OK Tyr finns många ungdomar, juniorer, seniorer och motionärer som är del av vår fantastiska orienteringsverksamhet. Efter ungdom- och junioråldern har vi sett att det kan vara svårt att hitta in i orienteringsvärlden. Det kan vara en tröskel att förstå sporten och klara de tekniska momenten, samtidigt som det kan vara läskigt att börja med något nytt när alla andra verkar så erfarna.
GTS finns för att komplettera allt bra vi redan gör med ännu en pusselbit.

Orientering är en sport man kan utöva hela livet, vilket gör att det aldrig är försent att börja.

Upplägg
Hur funkar det då? Jo lika enkelt som genialt, vi kopierar ungdomarnas upplägg. Där finns allt vi behöver.

Vill du vara med är det bara att komma. Vi träffas på tisdagar tillsammans med våra ungdomar och använder den träning som erbjuds där. Det kommer finnas en sammanhållande person för GTS-gruppen på plats som startar upp träningen och ser till att alla kommer igång. Efter det genomförs träningen på egen hand eller med andra i gruppen.

Information och kontakt
GTS har en egen sida med mer information.
Skicka gärna ett mail till martin.ljungberg@gmail.com så sätter jag upp dig på GTS listan så får du löpande information.

Nästa GTS pass:

Tisdag 7/3 18:00 Rudskolan
Innehåll: Sprintorientering
Utrustning: Ombytt, Löparskor (park/asfalt), ev pannlampa
Övrigt: Dusch, Bastu, kvällsmat i Tyrstugan efter träning.

OK Tyrs orienteringskurs för vuxna 2023

08/03/2023

För er som vill lära sig mer och fördjupa era färdigheter när det gäller att tolka och förstå en orienteringskarta och att kunna använda kompassen som hjälpmedel.

Föreningsinformation - årsmöte och medlemsavgift 2023

25/02/2023

Den 12 mars kl 18:00 är alla medlemmar välkomna till årsmötet i Tyrstugan. Medlemsavgiften för 2023 kommer att debiteras ut först efter 7 mars!!