Info om 25-manna och uppdaterade lag! Nytt fredag kl 19:45.

Publicerad 08/10/2013 av
Nu är det inte långt kvar till en av årets stafettfester! Kolla in de uppdaterade lagen och kontrollera att du finns markerad för rätt resealternativ nedan.

25-manna avgörs i år strax utanför Kungsängen. Det utlovas fin och snabb terräng och tävlingen slår nytt deltagarrekord.

 

Lagen

Vi har tagit ut ett starkt första lag. Lag två och tre har vi försökt göra så jämna som möjligt och här hoppas vi på kamp ända till upploppet på sträcka 25!

Du finner de uppdaterade lagen i bifogad fil.

 

Reserver

I dokumentet med lag finns även reserver listade. Det är inte i någon inbördes ordning. Vi förutsätter att ni som finns på listan är beredda att hoppa in fram till fredag kväll. Hör av er om detta inte gäller eller det finns fler som vill åka med som åskådare/reserver. Vi har platser kvar i bussen.

 

Resan

De flesta kommer att åka från Sundstaparkeringen med en stor buss kl 0500lördag morgon. Kom i tid vänner! :-)

Bussen går hem när alla kommit i mål och duschat.

Vi har två minibussar varav den ena kommer att åka på fredag kl 17:30 från Sundstaparkeringen med de löpare som springer sträcka ett och två. För deras del blir det övernattning på hårt underlag i Sigtuna. Chaufför är Urban.

Den andra minibussen åker tillsammans med den stora bussen på lördag kl 05:00 från Sundstaparkeringen.  

Minibussarna kommer att vara kvar i Stockholm för de som ska springa 25-manna korten på söndagen.

På hemresan i den stora bussen kommer vi stanna på ett snabbmatställe. Vi beräknar att vara tillbaks till Karlstad ca kl 22:00.

 

SI-pinne

Ta med din egen SI-pinne. Den registreras till din sträcka (kopplas till din nummerlapp) när du går in i växlingsfållan. Ta också med dig säkerhetsnålar till nummerlappen.

 

OBS!

I bofigad excelfil finns en förteckning som gäller resan. Det är jätteviktigt att du tittar igenom den och ser om det stämmer för hur du meddelat att du vill resa.

 

Har Du frågor och ändringar vad gäller resan eller om det är annat som inte stämmer - skicka mejl till Magnus Albinsson. Vi uppdaterar lagen igen på fredag kväll.

 

Länk till dokument med lag! (uppdaterad 11:e oktober kl. 19:45)

Länk till dokument med förteckning över resandet! (uppdaterad 11:e oktober kl. 19:45)

Länk till PM!

 

Vi ses snart!!

Magnus, Sixten, Pär

Följ Tyr i 25-manna

12/10/2013

25-mannastafetten i Kungsängen utanför Stockholm är i gång. Följ Tyrs framfart där live på arrangörernas hemsida http://www.25manna.nu/

Fred Strömsten har stämplat in

08/10/2013

Tyraren Fred Strömsten har stämplat in för gott. Fred var flitigt anlitad som tävlingsledare och tävlingskontrollant för olika arrangemang, både i klubben och på annat håll.