Information om resan till Daladubbeln

Publicerad 16/10/2013 av
På fredag kl 17:30 avgår bussen till Daladubbeln från Sundstaparkeringen. Här finns information om resan och vad du ska ha med dig.

Avresa

Bussen går från Sundstaparkeringen kl 17:30. Var där i god tid så att vi kommer iväg som vi ska. Vi beräknas vara framme i Falun kl 21:30.

 

Mat

Ta med mat för fredag kväll!

Det är beställt frukost lördag och sändag, middag lördag kväll och fältlunch efter tävlingen på söndag. 

På vägen hem stannar vi och äter på McDonalds i Ludvika.

 

Boende

Vi kommer att bo på Västra skolan i Falun. Skolorna där vi bott tidigare håller på att renoveras så därför blir det en annan skola denna gång.

Vi bor på hårt underlag i skolsalar, så ta med liggunderlag eller luftmadrass och sovsäck. Det brukar vara trängt i skolsalarna, så ta INTE med luftmadrass av kingsize modell. Lördagens disco kommer att vara på skolan där vi bor.

 

Tävlingarna

Vi åker med bussen till tävlingarna som går i Karslbyheden strax utanför Falun. Lördag är det staffett och söndag patrull med lite längre banor.

 

Kolla väderprognosen!

Kolla vädret på smhi.se eller yr.no och packa därefter. Det kommer att bli ganska kallt och kanske snö!!

 

Mer information om tävlingarna finns på Daladubbelns hemsida. Här är länk!

 

Frågor mm till Pär Nyman på 070-647 01 05.

Vi ses på fredag!

Snöskoterförare sökes

21/10/2013

Inför en förhoppningsvis snörik vinter behövs fler som är villiga och har tid att köra upp skidspåren med skoter och släde

Ungdomsträningen tisdag 15 oktober

13/10/2013

På tisdag (15/10) tränar vi vid Tuggelite i Skåre. Samling vid Tyrstugan kl 17.30 eller vid Grava SKs stuga vid Tuggelite kl 17.45.