O-Ringen till Värmland ?

Publicerad 21/05/2013 av
Värmlands Orienteringsförbund (VOF) leder arbetet om O-Ringen till Värmland. Det genomfördes ett informationsmöte den 13/5, dit representanter för orienteringsklubbarna i Värmland var inbjudna.

Ok Tyr representerades av Tom Hollowell, Per Bülund och Håkan Ahlqvist. Vi fick information av Mark Baljeu från O-Ringen och det blev en givande diskussion. Läs mer om mötet på VOF´s hemsida.

 

Vid mötet bildades en arbetsgrupp som skall börja undersöka möjligheterna för ett O-Ringen i Värmland. Tom och Håkan respresenterar Tyr i denna arbetsgrupp. Arbetsgruppens arbete kommer att redovisas i juni, mer information kommer därefter. 

 

/Håkan Ahlqvist

 

 

 

Kolla in vad du ska springa i höst

24/05/2013

Nu finns höstens inbjudningar till tävlingar i Värmland. Omstarten efter sommaruppehåll sker redan 6-7 juli med Morokuliens 2-dagars.

Värmlandslägret 1-2 juni. ANMÄLAN 20/5

19/05/2013

Värmlandslägret i Hagfors 1-2 juni är ett utmärkt tillfälle att träna orientering och träffa kamrater! Det är öppet för all ungdomar i åldrarna 11-16 år. Övernattning i skola, bad, pizza och bowling ingår också! Vi ser gärna att föräldrar också följer med som ledare.