Provlöpning av Propagandabanor på tisdag

Publicerad 21/04/2013 av
På tisdag blir det ingen ordinarie Träna med Tyr. Vi provlöper Propagandabanorna då. Provlöpningen är vid Österängarna strax söder om Molkom. Samling vid Sundstaparkeringen för gemensam avresa kl 17.45.

Tyrlöpare som ska delta i Propagandan får naturligtvis inte provlöpa. Ni kan träna med Johan Sjögren och Johan Wikström som kör långa intervaller vid Tyrstugan med början 17.30.

Som en följd av provlöpningen blir det ingen Tyrmat nu på tisdag. Det blir det inte heller de påföljande två tisdagarna. 30 april är det Valborg och 7 maj är det motionsorientering. Träna med Tyr utgår de här dagarna av samma skäl. Så nästa gång det blir Träna med Tyr med tillhörande Tyrmat är först 14 maj.

Tiomilatest på onsdag vid Fintatorp

21/04/2013

Kommande onsdag testar vi inför Tiomila, både dag- och nattlöpare. Tiomilatestet är vid Fintatorp, väster om Skutberget efter vägen till Bomstad. För daglöpare är det start kl 18 och för nattlöpare samling kl 21.

Pokaljakt 1 på torsdag 25/4 SISU-gården

21/04/2013

Välkomna till årets första Pokaljakt i Värmland! Pokaljakten är 6 olika träningstävlingar för ungdomar i våra grupper (brons, silver, platina och titan). Det finns flera olika banor att välja mellan (som vanlig tävling) men vi väljer starttid själva.