Höstens tillfällen miniatyrerna

Publicerad 02/08/2014 av
Den 2 september samlas Miniatyrer, Äventyrare och Tyrunner för höstens kurstillfällen. De barn som deltog i våras behöver inte anmäla sig igen. Vi har möjlighet att ta emot några barn till. Anmäl er innan 16 augusti på Miniatyrsidan.

Vi börjar den 2 september och avslutar höstens tillfällen den 30 september. För de som inte varit med under våren så kan man anmäla sig i i formuläret här. Men vi är beroende av fler ledare för att kunna ta emot alla barn som vill delta. Det finns också möjlighet att anmäla sig som ledare i anmälningsformuläret. Gör gärna det. Vi behöver ha anmälan senast den 16 augusti och meddelar ca en vecka innan kursstart om man fått plats.

Teknikträning vid Klackskullen

05/08/2014

På onsdag 6/8 är det teknikträning i Kil. Vi kör på norra delen av Klackskullekartan. Området är svårt att komma åt på tävling men är väl värt att besöka, öppen skog, detaljerat och mjuk mossa.

Resa och lag till U10-mila - uppdaterad

29/07/2014

På fredag förmiddag åker vi till Ungdomens 10-mila. Här är info om resan och lag. Vi reser med stor buss på fredag förmiddag. Föräldrar som vill åka med, samt de som tänker åka på annat sätt hör av sig till Per-Anders omgående! Nu är lagen klara.