IF Göta vann Maratonstafetten

Publicerad 21/05/2014 av
IF Göta vann Maratonstafetten som arrangerades just av Göta och OK Tyr vid Tyrstugan. Det blev en härlig folkfest i sommarvärmen med 60 lag till start. Tyrs lag blev trea i tävlingsklassen. Tieto vann företagsklassen. Närmare 700 löpare sprang tävlingen.

Resultat Maratonstafetten

Kilene i stället för TmT

26/05/2014

Tisdag 27 maj är det ingen Träna med Tyr utan då kutar vi motionsorientering på Kilene i stället. Då motionsorienteringen ligger på en tisdag denna vecka blir det ingen på torsdag. Det finns dock ett intressant orienteringsalternativ denna dag, Park Tour Värmland i Hagfors, som är en skogsspring. På söndag bjuder Mölnbacka AIS och SK Örnen in till närtävling i Mölnbacka.

Pokaljakt vid Tyrstugan tisdagen den 20 maj

18/05/2014

På tisdag den 20 maj är det dags för Pokaljakt nummer två. Barn och ungdomar från flera orienteringsklubbar kommer att samlas vid Tyrstugan. Till skillnad från förra Pokaljakten i Slottsbron så lovar vädret en varm och solig kväll, så ni kan lämna vantarna hemma. Tyrunner, Brons, Silver, Guld och Platina kommer att delta från Tyr. Det finns SI-pinnar att låna men har du egen pinne och kompass så är det bra om du kommer ihåg att ta med dem.