Tyr gör nysatsning på eliten

Publicerad 06/11/2014 av
Inför 2015 gör OK Tyr en nysatsning på elitsidan. Ett första steg i den är det uppstartsläger som hålls i västra Värmland 6 december. Inför det vill vi att du svarar på en enkät.

Under 2015 kommer Elitkommitten att satsa stora resurser på eliten. Vi kommer att börja satsningen med ett uppstartsläger där en genomgång av vilka förväntningarna är som ställas på deltagare i denna elitsatsning. Parallellt med elitsatsningen kommer elitkommitens vanliga arbete bedrivas där samtliga aktiva (elit och bredd) inbjuds att delta på olika aktiviteter så som träningar, tävlingar och läger.

För att du och vi skall förstå varandras målsättningar kommer vi under uppstartslägret prata om förväntningar på och i både elitgruppen och breddgruppen.

Det är superviktigt att alla som vill vara med i vår elit/bredd-satsning fyller i utvärderingen i god tid innan lägret. Inledningsvis i enkäten anmäler du dig till uppstartslägret.

Uppstartslägret delas upp på två dagar,
DAG 1 (Elit + Bredd)
* Avresa lördag morgon mot Västra Värmland
* Träning
* Lunch
* Bakgrund, upplägg och förväntningar
* Gemensam rolig aktivitet

DAG 2 (Elit)
*Vi samlas på söndag morgon och diskuterar tävlingsplanering, mål för 2015 och ledarstöd.

OBSERVERA att Exakta avresetider osv. kommer att anslås när det närmar sig på TYRS HEMSIDA!!

Länk till enkäten: http://goo.gl/forms/GGq6WBSejX 

Ungdom 11 november

09/11/2014

På tisdag den 11 november tränar vi vid Tyrstugan kl 17.30. Tyrs Höstmöte börjar kl 19.00 i Tyrstugan. Välkomna!

Lången och Korten även med mtb-o

04/11/2014

Lången och Korten 15-16 november bjuder både på två orienteringslopp och en mountainbike-orientering samt Friska Karlstads-avslutning. Tävlingarna flyttar dessutom från Tyrstugan till KMTI.