Värmlandslägret 24-25 maj

Publicerad 11/05/2014 av
Värmlandslägret kommer i år att vara i Kil och Fagerås. Orienteringsungdomar från hela Värmland träffas för att utveckla sin orientering och umgås. Lördagen den 24 maj samlas vi vid Frykstahöjden i Kil och lägret avslutas på söndagen med en lägerstafett. OK Tyrs interna anmälan är öppen.

Man anmäler sig via Eventor så snart anmälan är upplagd av arrangörerna. Vi ungdomsledare i Tyr vill att ni gör en anmälan till oss också. Det finns ett formulär för detta. I formuläret finns inbjudan med mer information.

Länk till anmälan

Pokaljakt vid Tyrstugan tisdagen den 20 maj

18/05/2014

På tisdag den 20 maj är det dags för Pokaljakt nummer två. Barn och ungdomar från flera orienteringsklubbar kommer att samlas vid Tyrstugan. Till skillnad från förra Pokaljakten i Slottsbron så lovar vädret en varm och solig kväll, så ni kan lämna vantarna hemma. Tyrunner, Brons, Silver, Guld och Platina kommer att delta från Tyr. Det finns SI-pinnar att låna men har du egen pinne och kompass så är det bra om du kommer ihåg att ta med dem.

Nu börjar sprintcupen PTV

10/05/2014

På onsdag kommer en bekanting tillbaka - Park Tour Värmland. Det är en sprintcup som avgörs fyra vardagar under maj och juni. Första deltävlingen springs i Kristinehamn 14 maj.