Har du anmält dig till 25-manna?

Publicerad 14/09/2015 av
Tyr har anmält tre lag till 25-manna 10 oktober. Än har vi inte lyckats fylla tre lag. Så, vi behöver fler löpare. Är du anmäld? Kolla i listan.

25-manna avgörs 10 oktober i trakterna av Vallentuna norr om Stockholm. Tyr har anmält tre lag om vardera 25 löpare.
Till 25-manna åker vi med stor buss över tävlingsdagen. Avresa från Sundstapakeringen 5.30. Hemkomst på kvällen. Vi har också två minibussar som bildar förpatrull och åker på fredag kväll. Vi bor då i Sigtuna. En eller två av minibussarna stannar kvar till söndag. Då finns 25-mannakorten att kuta. Löpare som stannar kvar till söndagen fixar själva sitt boende.
Hur tänker du resa till 25-manna, eget transportmedel eller med någon av Tyrs transporter? Stannar du kvar till söndag och vill åka med Tyrtransport hem?

Det är bra om dui så snart som möjligt anger hur du gör med resandet och om du ska tävla på söndag.
Klicka på länken nedan för att se om du är anmäld och vad du har angett om ditt resande. Skicka ett mejl till olov.ostrom@gmail.com för anmälan samt uppgifter om resande och söndagstävlande.

Kom ihåg att ta med egen SI-bricka. Det är den som används under 25-mannastafetten. Notera att din bricka bara får springa en gång den dan. 

Alla anmälda tyrare i 25-manna

Bilder från pallen i Pokaljakten

16/09/2015

Pokaljaktsfinalen 2015 arrangerades av OK Tyr på Tuggelite.8/9.

Bilder från stafett DM

07/09/2015

Söndagen 6/9 var vi 8 st ungdomslag från OK Tyr som deltog i stafett DM i Skattkärr. Banorna var kluriga, skogen var risig och blöt men alla våra ungdomar kom runt och gjorde väldigt bra ifrån sig. Och det viktigaste av allt. Vi hade det väldigt trevligt och jag tror alla var glada och nöjda.