Klubbgemenskap på Jukola 12-15 juni!


Publicerad 08/01/2015 av
Världens största orienterings stafett Jukola-/Venlakavlen går av stapeln 13-14 juni, strax utanför Åbo. Visst vore det kul om vi kan göra våra elitlöpare sällskap och ställa upp med många dam- och herrlag i tillägg till eliten?

För på Jukola är alla välkomna att tävla, allt från yttersta världseliten till den riktiga motionären! Förra året var det ca 1600 deltagande lag på herrarnas Jukola ( 7 sträckor) och ca 1200 på damernas Venla (4 sträckor)!

Det är redan skarpt läge att ta beslut om vilka som kan tänka sig följa med, lagen ska anmälas innan den 4 februari. Vi vill därför att alla som vill vara med meddelar Sixten Westlund senast 25 januari på sixten.westlund@telia.com så tittar vi på hur många lag vi får ihop. (Elit anmälas genom elitkommittén.)

Vi beräknar att kostnaderna för resan hamnar någon stans mellan Kr 1500-1800 (för buss- och båtresa), kostnader för mat tillkommer.

Vi hoppas att bli riktigt många som vill följa med eliten på resan!

Läs gärna om tävlingen på www.jukola.com

Prova och beställ kläder tisdag 13 januari

09/01/2015

Tisdag den 13 januari kl 18 - 20 blir det klädprovning av OL - & Cykelkläder i Tyrstugan. Ni som har kläder som inte passar Er får gärna ta med dessa så kör vi en byteskväll samtidigt. Märk gärna era kläder med namn, mobiltelefonnummer och pris.

Ungdomsträning 3 januari i Forshaga

01/01/2015

Nu på lördag är det dags för vinterns tredje ungdomsträningen tillsammans med övriga värmlandsklubbar. Den här gången träffas vi vid Sisu gården kl 11:30 och springer en OL övning. Ta med plastficka och kompass. Dusch finns i Sisu gården.