40 Tyr-ungdomar sprang PTV

Publicerad 02/06/2016 av
Försommarens sprintcup Park-Tour-Värmland avslutades med fjärde deltävlingen på onsdagkvällen 1/6 i Grums. OK Älgen stod som värd och bjöd på snabba sprintbanor och ett trevligt arrangemang i tryckande sommarvärme.

Totalt har hela 40 ungdomar från OK Tyr deltagit på minst en av de fyra deltävlingarna. Väldigt kul att vi är så många från OK Tyr ungdom som deltar i ett vardagsarrangemang som PTV. Det har dessutom blivit fina resultat.

OK Tyr ungdom tog hela 6 pallplatser i 3 klasser där vi var representerade. Två av dessa klasser var dessutom öppna för seniorer.

PTV resultat kan man hitta här

I yngsta klassen "upp till 12" var det total Tyr-dominans där hela 8 av de 9 första platserna var från OK Tyr. Pallen såg till slut ut så här efter 4 deltävlingar:

1. Arvid Eriksson, 2. Simon Hallinger, 3. Danilo Moberg

IMG_1666

I "Herrar Lång" tog Oskar Nyman (OK Tyr) en fin andra plats efter suveränen Ludvig Eriksson (SNO). Lucas Olm (Kils OK) kom på tredje plats.

IMG_1639

I klassen "Damer Kort" kom Nicolina Moberg (OK Tyr) 2'a och Amanda Alfredsson (OK Tyr) 3'a efter segrarinnan Nora Holmgård (Kils OK).

Ok Tyr tog också en medalj bland seniorerna. Linda Take vann klassen "Damer Lång". Grattis Linda till en stabil insats.

Men det var alla ungdomarna i OK Tyr som var dom stora vinnarna i PTV 2016!

Tyrs lag i Jukola

14/06/2016

I helgen avgörs världens största orienteringsstafett i Finland. Tyr springer med ett damlag i tävlingen. Vi håller tummarna för tjejlaget!