Maskeradorientering på Daladubbeln

Publicerad 17/10/2016 av
24 ungdomar från OK Tyr sprang i helgen Daladubbeln i Färnviken söder om Falun. Stafett på lördag och ultra-lång patrull på söndag med utklädningstema.

950 patruller vsr anmälda i 2016 års upplaga av Daladubbeln. Tyr ungdomarna (ca 25 st) deltog i rena Tyr-patruller men många lag bildades också över klubbgränserna. Roligt att det är så bra sammanhållning i ungdomsvärmland.

Daladubbeln är känd för utklädningstävlingen och det var många roliga Tyr-patruller som var med.

Arvid Johanson (OK Djerf) och Arvid Eriksson från Tyr vann pris för sina dräkter som astronaut och raket.

Isak Wikström och Tobias Hällman ställde upp som amerikanska presidentkandidater.

Precis som Julia Forsgren och Emma Alfredsson.

Linus Nilsson som tjuv blev jagad genom skogen av Albert Brohede som var polis.

Anton Jonsson och Hugo Ekström var kartor i skogen.

Rebecka Westlund och Lova Perman vara svåra att känna igen med sina peruker och pilbåge.

När det kom till framgångar i orienteringsskogen så var det en patrull som utmärkte sig framför alla andra Värmlänningar. Hugo Ekström och Anton Jonsson vann nämligen både lördagens H10 stafett och sammanlagt efter söndagens patrulltävling över ultra-distans. Mycket stark insats av våra 10-åriga Tyr'are. Tillläggas ska också att Gustav Nilsson och Danilo Moberg också låg mycket bra med i täten på H10 stafetten när det blev strul med en saknad karta i växling och man tappade massor med tid. Dom slutade tillslut på en mycket fin 8'de plats.


Mer info, bilder och resultat hittar ni på daladubbeln.se

Pågående rekryteringar

17/10/2016

Över 150 personer från olika klubbar har redan sagt ja till olika ansvariga roller inför O-ringen i Värmland 2017. Nu pågår rekrytering av några ytterligare roller inom Marknad, Sälj, Service och Boende. Kanske nån roll för dig eller nån du känner?

Sören lyfte OK Tyr i 25-manna

10/10/2016

75 Tyr'are till start i 3 Tyr-lag, 75 godkända sträckor och 75 någorlunda hela löpare i mål. Dessutom ett lyft vad gäller placering i stafetten 2016.