Funktionärsbehov O-Ringen

Publicerad 28/01/2017 av
Det behövs många fler som anmäler sig intresserade att hjälpa till i sommar under O-Ringen veckorna (v29-30)! Visst vill vi behålla vinstpengarna inom orienteringsklubbarna och inte behöva köpa funktionärer av andra idrottsklubbar. Eller?

Det behövs många fler Tyrfunktionärer som kan hjälpa till för att klara av arrangemanget. Vi är en stor klubb som borde ha möjlighet att bidra med många funktionärer och har ju satt det som ett viktigt mål under 2017.


Hur ska vi fånga fler Tyrfunktionärer?  


Har ni vänner, föräldrar, arbetskamrater som inte är Tyrare kan de ändå hjälpa till för Tyr men skriv in det i fritextrutan i intresseanmälningsenkäten.

Ungdomar från 12 år kan vara funktionärer. I åldern 12-15 år passar vissa utvalda uppgifter såsom tex remförsäljning, miniknat och barnpassning.
Viktigt att ungdomar i fritextrutan på intresseenkäten skriver in sin ålder, samt om de kommer springa nån klass. 

Funktionärer kan campa vid eller bo i Taserudsgymnasiet.

Fortfarande finns behov av några gruppledare, om du är intresserad av nån av rollerna nedan och undrar nåt, kan du kontakta den ansvariga som finns angiven med mejladress och telefonnumer:

Rekrytering januari 2017

Gruppledare område upplevelse
(ansvarig upplevelse Lotte Johansson, lotte.johansson@oringen.se, 070-3913666)

Ansvarig barnpassning

Intresse och engagemang för att skapa en härlig upplevelse för våra minsta deltagare och deras anhöriga som springer. Du ska leda ett team av funktionärer och tillsammans skapar ni aktiviteter och innehåll i barnpassningen. Vi söker dig eller er som tillsammans vill planera och ansvara för barnpassningen. Bra information och reflektioner från Sälens arrangemang finns som hjälp i planeringen.

Gruppledare, elektriker och transportörer område service
(ansvarig service Emilia Carlman, emilia.carlman@oringen.se, 070-3531376) 

Byggansvarig

Som ansvarig för bygg så ska du planera och leda byggarbeten som ska utföras både på arenor och O-ringenstaden. Mottagande av beställningar, inköp och planering av material och resurser. Du kommer att ha flera gruppansvariga till din hjälp.

Du är van att leda och fördela arbete samt planera och göra inköp. Du ser samordning och effektiva arbetssätt. Du kommer att ha flera gruppansvariga till din hjälp och dessa finns redan på plats.

Elektriker och transportörer

Vi har redan ett antal på plats men behöver fler som är elektriker samt fler som har körkort för tunna fordon. Gör din anmälan via vårt intresseverktyg och skriv i fritextfältet sist i formuläret vad du har för behörighet mm

Gruppledare område Boende 
 (ansvarig boende Hans Wilhelmssson, hans.willhelmsson@oringen.se, 070-2715372)

Ansvarig för boende på hårt underlag

Som ansvarig för alternativa boenden i skolor på hårt underlag. Du kommer att jobba nära huvudansvarig för boende.

Ansvarig för värdar vid O-Ringenstaden

Vi söker ansvarig för värdar på O-Ringenstaden. Det kommer att finnas värdar vid incheckningen på campingen.  Som ansvarig kommer du jobba nära huvudansvarig för boende.

Alla behöver hjälpa till, så vi blir fler Tyrfunktionärer på O-ringen! Hälsningar Ingela

Kartorna

29/01/2017

TourTyr 29/1

27/01/2017

Löpning och orientering på Sörmons tallhed är en svårslagen aktivitet i brist på snö. TourTyr på söndag 29/1 kommer erbjuda just detta.