Kirsty summerar ännu en bra Tyr-tävling

Publicerad 07/06/2017 av
Idag levererade OK Tyr ännu en riktig orienteringsfest. Distriktsmästerskap i Sprint, med tillhörande deltävling i Lilla VM, följdes av en spännande och rolig sprintstafett.

Dagen bjöd på strålande väder, och det var stor uppslutning vid Fröding Arena uppe på Kronoparken.

Som relativt ny orienterare var detta mitt första uppdrag som tävlingsledare. Jag visste från början att jag ville få till en dag som bjöd på mycket; högkvalitativa mästerskapsklasser, en fartfylld stafett med stort utrymme för att ha kul, bra service och såklart god stämning! Det har varit mycket klurande de senaste månaderna för att få ihop det, men jag kunde inte vara mer nöjd såhär efter genomförd tävling. Det roligaste med arbetet har varit att få jobba med så många fantastiskt erfarna, kompetenta och engagerade Tyrare. Att vi klarade av att leverera en så lyckad dag var helt tack vare er! Så jag vill rikta ett riktigt stort tack till alla som har hjälpt till med arrangemanget: TACK!

Några personliga höjdpunkter från dagen var bland annat de 70 miniatyrer som deltog i sin första orienteringstävling, att få se så många olika lag som fick möjlighet att springa tillsammans under stafetten, och framförallt att få visa OK Tyr från sin bästa sida, som en proffsig klubb med mycket engagemang.

Tack! Mvh Kirsty

Arbetsdagar inför O-ringen

09/06/2017

Det behövs hjälp för att fixa till det sista i skogen inför O-ringen! Söndag 11 juni kl 10 i Skjutsbol och Söndag 18 juni kl 10 i Boda. Du kan ta det som ett löppass

Miniatyrerna tar sommarlov till 22/8

06/06/2017

Thor och Siri Frisk var 2 av alla Miniatyrer som avslutade 2017 års vårsäsong genom att delta i inskolningsklassen när OK Tyr arrangerade DM sprint på Kronoparken under nationaldagen.