Relacom sponsrar OK Tyr Ungdom

Publicerad 10/08/2017 av
Varje år sponsrar Relacom fem ungdomsföreningar där barn till någon av Relacoms anställda är aktiv. Helene Hällman med aktiva barn i OK Tyr Ungdom ansökte om pengar 2017. Det blev en lyckad ansökan!

Varje förening som blir utvald får 10.000:- till sin ungdomsverksamhet av Relacom. OK Tyr Ungdom, med sina ca 175 aktiva barn och ungdomar inom orientering, ansökte om sponsring. Önskan var att kunna köpa in välbehövlig orienteringsutrustning som klubben kan låna ut till nybörjare som själva ännu inte har införskaffat egen kompass eller pannlampa.


I gengäld för sponsringen trycker OK Tyr Ungdom Relacom's logo-typ på kartor och PM i samband med ungdomsarrangemang under året (ex. Rävjakten ovan) samt exponerar Relacom på andra sätt via t.ex. hemsidan.

OK Tyr ungdom räknar nu med att kunna köpa in ett parti med bra kompasser samt förnya sin uppsättning med pannlampor något inför höstens kvällsträningar. Pannlamporna och kompasserna lånas ut till barn och ungdomar som kommer och vill prova på orientering.

Tyr-ledarna hoppas också på bra utväxling på sina 10.000:- genom en bra deal med någon återförsäljare av OL-utrustning som vill vara med och bidra till OK Tyr Ungdoms växande verksamhet.

Miniatyrerna startar hösten i Mariebergsskogen 22/8

17/08/2017

Vi hälsar både nya och gamla miniatyrer varmt välkomna till en höst i orienteringsskogen. Vi börjar nu på tisdag 22/8 klockan 17:30 i Mariebergsskogen.

TMT Sommaren/Hösten

08/08/2017

Info om Tyrträningar på Tisdagar under sommaren/hösten