Tisdag 20/6 blir det Rävjakt, klädbytarkväll och Hamburgare vid Tyr-stugan

Publicerad 15/06/2017 av
På tisdag 20/6 bjuder "Ungdom" HELA klubben till Rävjakt i samband med avslutningsträningen inför sommaren. Efter Rävjakten bjuder styrelsen på grillade hamburgare och det anordnas även ett klädbytartillfälle under kvällen.

Förra året var det stor uppslutning på Ungdomarnas avslutningsträning. Ett hundratal personer var vid Tyrstugan under kvällen och i år hoppas vi på ännu fler som ansluter.  Även i år bjuder vi ALLA Tyr'are på OL-leken Rävjakt som är en taktisk, fartfyld, svängig och jobbig OL-lek där det gäller att plocka kontroller och ständigt jaga efter "Räven" mellan varje kontroll. Ett handikappsystem gör det hela rättvist för alla åldrar.

Rävjakt: Man behöver en SI-pinne och det är viktigt att SI pinnen klarar lagra många stämplar (>50). Förutom detta skall man vara allmänt utrustad för orienteringstävling och komma i god tid till kl 18.00 för anmälan.

Hamburgare: Klubbens styrelse kommer precis som förra året finnas på plats och grilla hamburgare till alla. Kommer sitta fint mellan springet och prisutdelningen.

Klädbytarkväll: I samband med Rävjakten vid Tyrstugan anordnas också ett tillfälle för klädbyte! Leta fram skor och kläder ni vill bli av med (i första hand träningskläder, och gärna klubbkläder). Märk kläder/skor med lapp eller tejp med mobiltelefonnummer (för swish) och pris. Lämna in dina skor/kläder vid Tyrstugan från kl 17.15. Glöm inte att ta hem de kläder/skor som blivit över efter kvällens köp- och sälj!
Det kommer också finnas möjlighet att köpa nya Tyr-tröjor och produkter från Ullmax.

 

 

Årets mossfotboll avklarad

16/06/2017

Ett 50-tal ungdomar var med på årets skitigaste träning när det bjöds på mossfotboll.

Arbetsdagar inför O-ringen

09/06/2017

Det behövs hjälp för att fixa till det sista i skogen inför O-ringen! Söndag 11 juni kl 10 i Skjutsbol och Söndag 18 juni kl 10 i Boda. Du kan ta det som ett löppass