25-manna lagen 2018!

Publicerad 27/09/2018 av
Nu är lagen inför årets 25-manna uttagna. Inte lika många intresserade i år vilket gör att alla reserver är viktiga för att vi ska kunna genomföra stafetten med våra tre lag. Det blir extra tidig uppstigning för avresa den här gången.

OK Tyr har tre lag i tävlingen, dvs 75 löpare. Till det kommer ett antal reserver och lagledare.  Som reserv ser vi gärna att du följer med till tävlingen och är beredd att springa. De reserver som inte får plats i lag kan anmäla sig på plats till en öppen individuell bana eller ställer upp som ledare. Klubben står för startavgiften. Erfarenheten säger att en stor del av reserverna behövs i de slutgiltiga lagen.
Vi hoppas och räknar med att vuxna reserver också kan bidra med att vara ledare under tävlingens gång.

Vi har bokat plats för 3 klubbtält. 
Allmän tävlingsinformation och PM hittar återfinns på 25-mannas hemsida www.25manna.nu.  Tävlingsdeltagare ska ha tagit del av PM. Vi har även lagledare och föräldrar som kommer att hjälpa de tävlande tillrätta. 
Var beredda på ändringar.  Sjukdomar, skador och annat gör att det brukar kunna röra på sig lite i lagen så håll dig uppdaterad via hemsidan.
Ifjol var Tyrlagen 54, 207 och 221 i 25-manna. Målet är givetvis att alla lagen ska förbättra sin placering.
Förstalaget är vårt starkaste lag. De två andra lagen är jämbördiga.
25-manna avgörs lördag den 6 oktober. Tävlingsarenan är vid Järvafältet. Stafetten startar klockan 9.00. Bussen lämnar av oss vid Barkaby gamla flygfält. Där i från är det 600 meter att gå till arenan.
  
Resa
I år blir det ändring i reserutinerna. Vi får gå upp en timme tidigare men kommer i gengäld hem en timme tidigare. Avresa redan 4.30 från Sundstaparkering med stor buss. Kom i tid!
Hemresa när alla är i mål och hunnit duscha. Vi brukar stanna på hemresan för att äta lite.

Frågor
Lag, sena återbud etc, kontakta i första hand Olov Öström. olov.ostrom@gmail.com
Resa etc. jerkera74@gmail.com

Lagen har tagits ut av Pär Nyman, Mattias Persson och Olov Öström.

25-mannaträning
Tisdag den 2 oktober har vi 25-mannaträning i samband med Träna med Tyr. Kom gärna på den. Efter träningen blir det info och taktiksnack inför 25-manna.

Power Climb och SIAC spurt

28/09/2018

Precis som förra året kommer Lången och Korten ha flera tävlingar i tävlingen med fina priser i potten.

Prova-på-tillfälle MTBO 29/9

26/09/2018

Nu på lördag den 29/9 kl 10-12 finns det chans att testa förmågan i mountainbikeorientering, MTBO.