Häng med Tyr till Dolomiterna 2019

Publicerad 10/12/2018 av
9-13 juli 2019 går "Dolomites 3 days" i dalgången Primiero i Italienska Dolomiterna. Häng med på ett otroligt häftigt orienteringsäventyr ihop med förhoppningsvis ett stort gäng från OK Tyr.
Vi är några familjer som kommer åka och springa en 3-dagarstävling i Dolomiterna (Italien) i mitten av juli 2019. Information om tävlingarna hittar du på http://www.dolomiti3days.com/
Vi ska försöka boka boende tillsammans och vet om ett lägenhetshotell i San martino di castrozza, som är centralort för tävlingarna. Det finns lägenheter i olika storlekar och prisklasser. Samma hotell användes på resa 2017 då 8 Tyr-familjer reste till denna fantastiska plats och deltog i tävlingarna. Hotellets hemsida är http://www.clubres.com/en/residence-relais-san-martino-di-castrozza-apartment-dolomiti-trentino.
Är ni intresserade av att följa med på resan? Kontakta Mathias Björklund eller Mattias Persson för mer information.
Häng på! Gammal som ung! Ju fler vi är desto roligare!

Vi träffas i Tyr-stugan kl 19.00 på söndag 16/12 för lite allmän informationsspridning och inspiration för er som är intresserade. Välkomna alla intresserade!!

Stämningsfullt Lusserace

12/12/2018

Lussetraditionen håller i sig i OK Tyr. Tisdagens Träna med Tyr var konverterad till Lusseracet ,där det på sedvanligt sätt bjöds på pepparkakor och glögg vid en kontroll i skogen.

Gamla kartor över tävlingsområdet

06/12/2018

Nu finns två gamla tävlingskartor över Daltjärnsområdet på hemsidan!