"Lången och Korten" även Tyr-KM

Publicerad 11/10/2018 av
Nu är det klart att OK Tyr återigen får ett KM i orientering. Vid årets "Lången och Korten" som går av stapeln vid Tyr-stugan 3-4 november innebär deltagande för alla Tyr'are att man springer Klubbmästerskap i Ultra och -Medeldistans.

Vid "Lången och Korten" vill vi avsluta säsongen på allra bästa sätt genom att bjuda på roliga tävlingar där så många deltagare som möjligt ges chansen att springa orientering.

Tyr-löpare anses ha för stor lokalkännedom för att delta i "Lången och Korten" som i år är en distrikstävling. Däremot kommer tävlingen båda dagarna utgöra klubbmästerskap i Ultra och Medeldistans för OK Tyr.

Vi uppmanar alla orienterare i OK Tyr att genom sitt deltagande i tävlingen bidra till en trevlig avslutningen på säsongen 2018 och ett välfyllt värdigt klubbmästerskap för vår klubb.

Ni anmäler er till er tävlingsklass i "Lången och Korten" som vanligt. Det kommer enbart vara resultatet som separeras mellan "Lången och Korten"s deltagare och OK Tyr's KM klasser.

Anmälan senast 28/10
Lången: https://eventor.orientering.se/Events/Show/21197
Korten: https://eventor.orientering.se/Events/Show/21198

Läs mer på www.langenkorten.se

Tre godkända Tyr-lag i årets 25manna-stafett

12/10/2018

Tre Tyr-lag ställde upp i årets upplaga av 25-manna, som gick av stapeln på Arena Hägerstalund, Järvafältet. Tre godkända lag kunde vända hemåt efter en fin dag i Stockholmstrakten.

Prova-på-tillfälle MTBO 13/10

05/10/2018

I samarbete med Kils OK inbjuder vi till en MTBO medeldistans (8,1km och 6,9km) samt två Prova-på banor, (2 - 3 km).