Ledlöpning Jäverön 1/8

Publicerad 31/07/2019 av
Imorgon Torsdag 1/8 är det ledlöpning på Jäverön, fina leder med goda möjligheter att korta av efter sina önskemål.

Vi delar in oss i grupper och försöker springa lugnt tillsammans. Lederna är markerade i terrängen men kartor kommer att finnas utskrivna för den som vill ha med sig. Kartan är en ny orienteringskarta framtagen från laserskannat material som Christian Hedqvist har fixat! (Kartan är inte fullständigt men väldigt kul att kunna ha en karta över ön!)

Bröderna Öströms rederi kommer att köra turer med båt så att alla kommer dit och hem. Samlingsplats är bilparkeringen vid färjeläget vid Herrön, Skattkärr. Första båtturen avgår 17:30 från Herröns färjeläge och tar 5 min över till Jäverön. Båten avgår från bryggan strax höger om stora färjans ramp. Vi kommer att servera lite korv med bröd och saft på Ön, det går även utmärkt att ta sig ett dopp från bryggan. Båten går tillbaka från Ön när det finns några som vill åka med. Hoppas vi ses!

Karta finns även att beskåda på Tyrs facebooksida.

Välkommen ombord på M/S Britta

Befälhavare Holger
Förste Styrman Jens
Matros Wilmer
Förste fartygsingenjör Elly
Överstyrman Tobias

Kartor från Sommarteknik 14 augusti Norra Sömon

15/08/2019

Här finns kartor från Sommartekniken på Norra Sörmon 14 augusti.

Lagen på Ungdomens 10-mila i Ljunga,Örby

31/07/2019

38 härliga Tyr-ungdomar fyller en hel buss tillsammans med ledare och föräldrar på helgens roliga och spännande resa till Ungdomens 10-mila i Ljunga, Örby. På bilden ser man alla Tyr-delatagarna 2018 samlade innan start.