MTB-säsongen är i full gång!

Publicerad 16/04/2019 av
Nu är vi igång med alla våra träningar och det är fullt ös på Barn & Ungdomsträningarna. I år kör vi en grupp varje måndag vid Tyrstugan och nya banan.

Så roligt att kunna vara mer vid Tyrstugan och utnyttja den fina MTB-banan som vi byggt här. Här finns alla möjligheter att genomföra roliga träningspass för iallafall en grupp åt gången. Med grus- och gräsplan samt naturlig och byggd stig samt byggda hinder kan vi genomföra riktigt bra träningspass här. Att ha tillgång till Tyrstugan och samlas efteråt för fika/mat blir oxå väldigt trevligt och uppskattat. Det ger barn och ungdomarna möjlighet till lite kul "häng" efter träningspasset. 

Här kommer lite bilder från Orange grupps träning igår, barnen i gruppen är 9-11 år och riktigt grymma på MTB! Lika grymma på att äta pannkakor i massor visade det sig på efterförljande "pannkaks-party"!

WEBSHOPEN ÖPPEN FÖR BESTÄLLNING AV TYRKLÄDER!

19/04/2019

Nu är det möjligt att beställa Tyrkläder igen, gäller både cykel och orientering. Som tidigare beställs kläderna direkt på Trimtex hemsida, https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/ok-tyr/ Shopen är öppen fram till 5 maj med förväntad leverans under v25

Ställningen i Swedish League

15/04/2019

Bachman och Bergman leder Swedish League