Ungdomsledarmöte Säsongen 2020

Publicerad 30/11/2019 av
Datum att planera in i kalendern! Vi träffas inför säsongen 2020 tisdagen den 11 februari kl. 18-21 i Idrottens Hus. Försök att prioritera detta datum då vi vill ha så många ungdomsledare med som möjligt!

Kvällen kommer att bestå av kort presentation av vår verksamhet, stort fokus på arbete i ledar-grupperna och lite annat. Program kommer närmare mötet. 

Är du som förälder intresserad och nyfiken på vår verksamhet, hur den fungerar och/eller vill hjälpa till som ledare eller stötta på annat sätt är du varmt välkommen!

Vi behöver ledare till barn födda 2013 & 2014, ska vi kunna starta en ny grupp för dom behövs flera ledare. Det är nästan uteslutande föräldrar som är ledare i våra grupper och gör en värdefull ideell insats. Det är kul, utvecklande och en möjlighet att få ta del av ditt barns idrottande! Låter det här intressant, varmt välkommen!

Med vänlig hälsning Ungdomsansvariga OK Tyr Cykel 

Snart går anmälan ut till skidlägret i Mattila

28/12/2019

Fina skidförhållanden råder i Mattila. 1 januari går anmälan ut till Tyr skidläger. Häng på! Så här såg det ut på juldagen. Notera vargspåren till höger.

Boka in skidlägret i Mattila

30/11/2019

Sugen på längdskidåkning? Då erbjuds du en god möjlighet i januari. Tyr är tillbaka med det traditionella skidlägret i Mattila.