Begränsningar på grund av skärpta allmänna råd i Värmland

Publicerad 12/11/2020 av
Med anledning av de nya restriktioner som införts från 12 november så ställer vi in våra inomhusaktiviteter. Vi kommer att se över alternativa träningsmöjligheter. Håll utkik på hemsida eller Facebook för senaste information!

De delar av råden som vi i synnerhet berörs av:

✔️Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som t ex badhus och gym. 

✔️Avstå från att delta i exempelvis möten, idrottsträningar, matcher och tävlingar.

✔️Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med.

✔️Verksamheter, som till exempel idrottsanläggningar, bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden. Till exempel arbeta för att minimera antalet besökare vid samma tidpunkt.

✔️Avstå från att göra onödiga resor. Resor inom eller mellan regioner kan bidra till att öka smittspridningen eftersom man ofta träffar nya personer.

Se även SOFTs tolkning av ovanstående punkter.

Initialt pausar vi våra inomhusträningar. Vi planerar alternativa träningar för de som är födda 05 och senare. Äldre kommer också att erbjudas träningsmöjligheter, men då under individuella former. OK Tyr ställer inte in - vi ställer om!

Tävlingsarrangemang som Kylklampens premiär 18/11 och deltävling två  2/12 är inställda. 

Tour Tyr-start på söndag

18/11/2020

Redan på söndag börjar vi med Tour Tyr, en starkt corona-anpassad träning i dessa pandemitider. Mellan klockan 10 och 12 kan du hämta kartor och springa så långt som du känner för.

OK Tyrs kommittéer- det är där det händer

10/11/2020

OK Tyrs är sina medlemmar och vi organiserar det mesta av vår verksamhet genom kommittéer. På Höstmötet, den 18 november, väljer vi våra kommittéer. Vi har en mycket bred verksamhet och många kommittéer....