Prova veckans bana

Publicerad 14/08/2020 av
För er som missade möjligheten att springa motionsorienteringen vid Våxnäshallen finns fortfarande chansen att kuta banorna. Fram till och med torsdag den 20 augusti finns Veckans banor tillgängliga.

Kartor med banpåtryck kan du hämta i plastback vid entrén till Tyrstugan. Det finns också möjlighet att printa banorna själv. Gå då till Veckans bana i Eventor. Där finns banorna som pdf-filer, För att hitta dit:  eventor.orientering.se, klicka på tävlingskalender. När du är i den väljer du alternativet Alla banor samt sorteringen Värmland som distrikt.
Veckans banor är utmärkta med kontrollskärmar.
Resultat från motionsorienteringen hittar du på https://eventor.orientering.se/Events/Show/28953
Titta gärna på Livelox för att se hur deltagarna sprungit. Under länken Sträcktider  kan du se alla deltagares mellantider.

Nu kan vi börja tävla igen

20/08/2020

Höstsäsongen i orientering står för dörren. Den blir inte som tidigare, men vi kan börja tävla igen under vissa förutsättningar. De flesta tävlingar i Värmland kommer att genomföras.

Nu startar motionsorienteringen igen

11/08/2020

Sommarlovet är över - nu kör vi igång motionsorienteringen. Torsdagen den 13 augusti är du välkommen till I2-terrängen. Samling i närheten av Våxnäshallen.